Στα θρανία ο Ατρόμητος

Με την έναρξη της σχολικής σεζόν στο Περιστέρι, αντιπροσωπεία παικτών των κυανόλευκων βρέθηκε στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Περιστερίου και στάθηκε στο πλευρό των μαθητών του Περιστερίου στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης, ο υπεύθυνος Τύπου, Χρήστος Γαλαριώτης και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιδες, Κυριάκος Κιβρακίδης, Πέτρος Γιακουμάκης και Αντώνης Τριμμάτης εκπροσώπησαν τον Ατρόμητο που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά της πόλης δημιουργώντας τους επόμενους φιλάθλους του «Αστεριού».

Οι ποδοσφαιριστές έτυχαν της πιο θερμής υποδοχής από τους Περιστεριώτες μαθητές και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες ενώ μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά και δωρεάν εισιτήρια για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αθανασόπουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.