Μειώνονται οι πιθανότητες για κάποια προσθήκη

Ο Ίλια Ίβιτς δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικό το ρόστερ της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα γίνει κάποια μετεγγραφή, μέχρι το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες.

Ο Ίλια Ίβιτς δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικό το ρόστερ της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα γίνει κάποια μετεγγραφή, μέχρι το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ξεκινήσει να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών και από τη γερμανική ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να ανεβάσει το επίπεδο των “κιτρινόμαυρων”. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής φέρεται να είναι της άποψης, πως αν δε βρεθεί κάτι αξιόλογο, τότε δε θα γίνει κάποια κίνηση στο μετεγγραφικό παζάρι των ελεύθερων.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα ξεκινήσει να μελετάει ορισμένες περιπτώσεις παικτών, για τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν και θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν και κυρίως εν όψει των play off του πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να έχει στραμμένη την προσοχή της στον Χριστόφορο Δασκαλάκη. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αγίου Γεωργίου Μίκρας και αφού πρώτα πέρασε από τον ΠΑΟΚ, τελικά κατέληξε στον Άρη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.