Γιόχανσον: "Απογοητευτικό αποτέλεσμα"

Με δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τη Λαμία, ο Ματίας Γιόχανσον χαρακτήρισε "απογοητευτικό" το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 25/08/2019 - 18:48
Με δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τη Λαμία, ο Ματίας Γιόχανσον χαρακτήρισε "απογοητευτικό" το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε βέβαιος για την αγωνιστική βελτίωση του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Γιόχανσον: 

-Για τη δύσκολη αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, σε έναν «δύσκολο» αγωνιστικό χώρο:

«Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, να ξεκινήσουμε τη χρονιά με νίκη. Συμφωνώ ότι το γήπεδο ήταν "δύσκολο", αλλά κι εμείς παίξαμε με χαμηλές "ταχύτητες" από ένα σημείο και μετά. Βεβαίως και είναι πολύ πιο δύσκολο, όταν ο αγωνιστικός χώρος είναι σε αυτή την κατάσταση, "ξερός", αλλά και η δική μας ενέργεια και επιθυμία για να νικήσουμε, δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε πολύ, πολύ καλύτεροι, ειδικά σε τέτοιους αγώνες, με θεωρητικά "μικρότερες" ομάδες. Παίξαμε πολύ καλύτερα στα φιλικά της προετοιμασίας και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο».

-Για το γεγονός πως οι «πράσινοι» φάνηκε να… μένουν από ενέργεια και δυνάμεις, μετά το 60’-65’:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με "ιδιαίτερες" συνθήκες που αφορούσαν τη ζέστη και την υγρασία που υπήρχε. Ήταν δύσκολο. Πρέπει να αποκτήσουμε τη διάρκεια και να βεβαιωθούμε στα επόμενα ματς πως θα έχουμε "ενέργεια" για 90 λεπτά. Ήταν απογοητευτικό αποτέλεσμα, αλλά να είστε σίγουροι πως θα "επιστρέψουμε"».

-Για το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί:

«Είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα βελτιώσουμε την εικόνα μας από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Ακριβώς τώρα χρειάζεται να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία και να τα δώσουμε όλα στο 100%. Στο ποδόσφαιρο, ορισμένες φορές, δεν "δουλεύουν" τα πράγματα όπως ακριβώς τα σχεδιάζεις, αλλά πρέπει να "πολεμήσουμε". Αυτό κάνουν και οι άλλες ομάδες. Κι όταν ορισμένες φορές δεν βγαίνει το πλάνο μας, τότε είναι που θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς το ίδιο από την πλευρά μας. Να "πολεμάμε" με ότι έχουμε».