Έμειναν με το παράπονο και την ισοπαλία! (video)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Περιστέρι μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΛ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Κρίστινσον να είναι ο ρυθμιστής του αποτελέσματος.

Καλό ματς έγινε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την ΑΕΛ να έχουν σε πρώτη φάση απέναντί τους μια υψηλή θερμοκρασία, όχι κάτι αφύσικο για την εποχή, στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.
Ίσως κι αυτός να ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας προκειμένου να περάσουν στην δράση, μένοντας «άπραγοι» δημιουργικά στα πρώτα 18 λεπτά.

Κάπως ανέβηκε η αδρεναλίνη στο 12ο λεπτό όταν ο διαιτητής Φωτιάς ζήτησε τη συνδρομή του VAR προκειμένου να δει εάν υπήρχε ανατροπή σε διεκδίκηση της μπάλας από τους Μόρα και Νάτσο στην περιοχή της ΑΕΛ. Εν τέλει έδειξε… «παίζετε»!
Και ίσως να έμειναν λίγο παραπάνω, εάν δεν υπήρχε η γκάφα του Ισλανδού τερματοφύλακα Κρίστινσον ο οποίος στη σέντρα του Νάτσου από τα δεξιά εκτίμησε εσφαλμένα, νομίζοντας πως η μπάλα θα έφευγε άουτ. Όμως αυτή πέρασε πάνω από το κεφάλι του, βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα!
Το 1-0 αφύπνισε την ομάδα της Λάρισας η οποία με ευδιάθετους τους Μπούστος και Μιλοσάβλιεβιτς ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες μετά το 20λεπτο.
Στο 25ο λεπτό ο Μόρας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζίφκοβιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Δύο φορές ακόμα απείλησαν την εστία των γηπεδούχων οι Μιχαήλ με κεφαλιά και Μπούστος με σουτ από καλή θέση ώσπου να ξαναμπεί στο ενδιαφέρον, όπως εξελίσσονταν, παιχνίδι ο Ατρόμητος.

Ένα καλό σουτ του Φάρλεϊ έφυγε εκτός εστίας στο 33’ και μια ωραία ενέργεια στο 44ο λεπτό από τους Κατράνη – Μανούσο έφερε τον Βέλλιο σε θέση για γκολ όμως το σουτ από το σημείο του πέναλτι έφερε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Όμως η ΑΕΛ δεν σταμάτησε να ψάχνει το κάτι παραπάνω βρίσκοντας τη δικαίωση στο 3ο λεπτό των – ελέω VAR και «τάϊμ άουτ» – καθυστερήσεων..
Ήταν ο Μπούστος που μπήκε σε θέση δεξιά σουτάροντας με το αριστερό.. Η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας στην αριστερή πλευρά της μεγάλης κι από εκεί ο ΜΙλοσάβλιεβιτς πραγματοποίησε το 1-1. Στην ίδια φάση ο Μέγερι τραυματίστηκε και στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε.

Στην επανάληψη είχαμε ρυθμό για περίπου 25 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα ο Μανούσος νικήθηκε σε ένα καλό τετ-α-τετ από τον Κρίστονσον, ο Ούμπιδες με φάουλ από καλό σημείο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η ΑΕΛ απειλούσε στον ανοιχτό χώρο με πιο δραστήριο επιθετικά τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Η Θεσσαλική ομάδα στο φινάλε νοιάζονταν περισσότερο για τον βαθμό της ισοπαλίας κι εκεί που έδειχναν όλα πως, έστω και με λίγο κόπο θα τον εξασφάλιζε, ήρθε άλλη μια απόφαση του VAR να προκαλέσει την σοβαρή προοπτική ανατροπής των δεδομένων!
Στο 89ο λεπτό ο διαιτητής Φωτίας ειδοποιήθηκε από το VAR για τράβηγμα και σπρώξιμο του Μπάλα επί του Μανούσου σε εκτέλεση κόρνερ του Ατρομήτου. Μετά από δύο λεπτά έδειξε την άσπρη βούλα και την ευκαιρία στον Ούμπιδες να γίνει ο ήρωας του αγώνα.
Όμως το ρόλο αυτό πήρε ο Κρίστινσον αποκρούοντας την εκτέλεσε και νιώθοντας εξιλεωμένος για τη γκάφα του στο πρώτο γκολ του αγώνα
.
Το 1-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα και μετά τα 7 λεπτά του επιπλέον χρόνου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.