Γυρίζουν άμεσα «σελίδα» οι Ακρίτες

Την προσοχή τους στο ματς με το Βόλο έχουν ήδη στρέψει οι Ξανθιώτες.
Δημοσίευση: 23/09/2019 - 21:23

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές νίκες, όμως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Το αντίστοιχο για την ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ σημειώθηκε στη Λάρισα όπου και καραδοκούσε η πρώτη ήττα. Ένα αποτέλεσμα που στεναχώρεσε, εν μέρει απογοήτευσε τα μέλη της ομάδας, όμως κανείς δε θέλει και δε θα μείνει σ’ αυτό.

Ήδη ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός, με την αρωγή οπτικοακουστικών μέσων έδειξε στους ποδοσφαιριστές του τα αγωνιστικά «κακώς κείμενα» που διέπραξαν κόντρα στους Θεσσαλούς σηματοδοτόντας την αλλαγή σελίδας και τη συγκέντρωση στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας και το ματς με τον Βόλο.

Άπαντες βρέθηκαν από νωρίς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μετά το θεωρητικό κομμάτι πέρασαν στο πρακτικό δουλεύοντας σε πιο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας όλοι όσοι είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο χτεσινό ματς, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Σημαντική ανάσα ξεκούρασης θα λάβουν άπαντες αύριο καθώς η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τους δώσει ρεπό, όμως την Τετάρτη η επιστροφή στο πρόγραμμα με διπλή προπόνηση!

Τα εισιτήρια για το ματς με το Βόλο

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για: τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 € παιδικό εισιτήριο 5 €

Α) Μέσω internet (www.viva.gr)

Β) Από τα γραφεία της Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Τρίτη έως Παρασκευή 24/09/2019 – 27/09/2019 από τις 10.00 – 17.00 Κυριακή 29/09/2019 από τις 11.00 – 14.30 Από τις 15.30 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.