Mαρτίνς: «Δεν πιάσαμε την αναμενόμενη απόδοση» (video)

Οι δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Μπόρχα Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης.

Οι δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Μπόρχα Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης.

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός):

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, πολλοί λόγοι. Δεν πιάσαμε το επίπεδο που συνηθίζαμε να παίζουμε. Δεν πιάσαμε την αναμενόμενη απόδοση. Δεύτερον υπήρχαν αρκετοί νέοι παίκτες που δεν είχαν βρει αγωνιστικό ρυθμό παρότι ξέραμε ότι είναι έτοιμοι. Υπήρχαν πολλές αλλαγές προσώπων, υπήρχε αρκετή κούραση από το ματς της Τετάρτης. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Οταν μπορούσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να είχαμε κλειδώσει το αποτέλεσμα, τότε ο αντίπαλος κέρδιζε αυτοπεποίθηση και κυνηγούσε εκείνος το γκολ πιο πολύ. Επίσης γενικότερα ο αντίπαλος ήταν μία ομάδα που έδειξε πολύ καλή οργάνωση και πολύ καλή αντιμετώπιση στο ματς. Κρατάμε το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Φυσικά ο αντίπαλος ήταν μία ομάδα που ήρθε εδώ για να πάρει ό,τι καλύτερο. Εμείς όμως καταφέραμε να τον εμποδίσουμε και πήραμε τη νίκη. Επίσης θέλω να πάρω την ευθύνη για τις αλλαγές, παρότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τους παίκτες, όπως με τον Ελ Αραμπί και τον Σουντανί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη τους εμφάνιση. Επρεπε να κάνουμε τις αλλαγές γιατί είχαμε κούραση από την Τετάρτη και έρχεται κι άλλο ένα δύσκολο ματς. Υπήρχε κούραση από τους Γκερέρο, Σεμέδο και Ποντένσε. Επρεπε να τους ξεκουράσουμε. Επρεπε να αλλάξουμε τη στρατηγική μας, να παρουσιάσουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι με τους Κούτρη και Ομάρ με δεδομένο τις αλλαγές που έγιναν. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που δεν έχει τελειώσει κάτι με την πρόκριση. Για αυτό έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Για την κούραση μετά το 60′:
«Πραγματικά έπρεπε να γίνουν αυτές οι αλλαγές και έπρεπε να διαχειριστούμε με έναν έξυπνο τρόπο το ματς. Αν είχε μπει το δεύτερο γκολ, θα διαχειριζόμαστε αλλιώς το παιχνίδι και θα ξεκουράζαμε κι άλλους παίκτες. Στο 1-0 δεν μπορούσε να γίνει. Για το παιχνίδι της Τετάρτης, ο Σεμέδο είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ο Γκιλιέρμε εγγυάται ότι θα είναι έτοιμος, ξεκουράσαμε τον Μπουχαλάκη, έχουμε επίσης τον Τσιμίκα. Σήμερα έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις αναλύοντας τις καταστάσεις. Επρεπε να πάρουμε μία απόφαση ανάμεσα σε Μεριά ή Σεμέδο, αλλά επιλέξαμε να παίξει ο Σεμέδο, γιατί ο Μεριά προερχόταν από πολλούς αγώνες. Η ομάδα θα είναι γενικότερα έτοιμη για την Ρωσία».

Για το rotation:
«Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως, ήταν η πρώτη φορά που είχαμε αυτή τη συχνότητα στα παιχνίδια. Ο χρόνος αποκατάστασης είναι γρήγορος, ο Ομάρ θα είναι έτοιμος, επίσης και ο Γκιλιέρμε. Αυτή η κούραση υπάρχει τώρα, αλλά μπορούμε να τη διαχειριστούμε. Κατά τη διάρκεια της σεζόν τα παιχνίδια δεν θα είναι τόσο συνεχόμενα και θα υπάρχουν πιο διαθέσιμοι παίκτες, όπως ο Τοροσίδης, ο Ραντζέλοβιτς, ο Ελ Αραμπί. Υπάρχουν παίκτες που υπολογίζουμε πολύ, ο Καμαρά, ο Σισέ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ροτέισιον. Οσο για την Τρίτη, θα ανταπεξέλθουμε, είμαστε σίγουροι. Άλλωστε και η Κράσνονταρ έπαιξε σήμερα στο πρωτάθλημά της. Για εμάς είναι πρώτη φορά που θα έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ματς πρωταθλήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε τη νίκη».

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ
: «Το έχω ξαναπεί και θα ξαναπώ το ίδιο. Εχω ένα άριστο σύνολο, μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ. Είμαι ευχαριστημένος για αυτή την ομάδα που έχω».

Μπόρχα Χιμένεθ (Αστέρας Τρίπολης):

Για το ματς: «Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος την 1η αγωνιστική. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είχαμε ευκαιρίες, όπως με τον Μαρκ, καθώς κι ένα απίθανο πέναλτι που δε δόθηκε.
Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι από τις ομάδες του Champions League που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό σταθήκαμε καλύτερα γιατί μείναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ζωντανοί. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, διαθέτουμε νεαρούς παίχτες με όρεξη για δουλειά. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε μια από τις σημαντικότερες ομάδες. Ξεκινάμε προπόνηση από αύριο για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής».

Για το μήνυμα προς τον κόσμο:
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα και να βελτιωνόμαστε. Αυτό το μήνυμα μου προς του ποδοσφαιριστές μου, τον κόσμο μας και σε όλο το περιβάλλον του ΑΣΤΕΡΑ. Σε πρώτη φάση φαίνεται να υπάρχουν διαφορές με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά αλλά με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε και να φτάσουμε στο δικό τους επίπεδο».

Για το αν θέλει να σχολιάσει τη διαιτησία:
«Οχι, δεν θα το κάνω και δεν θέλω να μιλάω γενικότερα για τους διαιτητές. Σέβομαι τη δουλειά τους. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για τους προπονητές, τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθος αλλά πάντα πιστεύω και στην καλή τους διάθεση για να σφυρίξουν σωστά και για τις δυο ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.