Σίμος: “Χαρούμενος για τον βαθμό”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ στη Συνέντευξη Τύπου: 
“Εύχομαι στον Άρη και σε όλες τις ομάδες μια καλή ποδοσφαιρικά χρονιά, ελκυστική, δημιουργική και ανταγωνιστική χρονιά για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και ο κόσμος.

Στο παιχνίδι, ήρθαμε σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του Πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδα με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς και καλύτερη συνοχή για το χρονικό διάστημα. Αν χωρίσουμε τον αγώνα σε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλή πάνω σ’ αυτά που δουλεύουμε.

Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας διδάξει πράγματα για να διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα οποιοδήποτε σκορ. Να βρούμε μεγαλύτερη πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αντιθέτως είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάνουμε και ο ένας βαθμός είναι κάτι θετικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.