Παντελίδης: "Πληρώσαμε τις χαμένες ευκαιρίες" (video)

Αναποτελεσματικότητα και νευρικότητα ήταν τα αρνητικά στοιχεία που στέρησαν από τον Άρη τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη.
Δημοσίευση: 25/08/2019 - 00:47
Videos που αξιζει να δείτε
Αναποτελεσματικότητα και νευρικότητα ήταν τα αρνητικά στοιχεία που στέρησαν από τον Άρη τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στη Συνέντευξη Τύπου: 

H αρχική του τοποθέτηση: "Νομίζω ότι πετάξαμε όλο το πρώτο ημίχρονο με τη νευρικότητα που είχαμε. Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν βιαστικοί κυρίως την ώρα που αμυνόμασταν, αλλά και όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Μετά το γκολ, δεν ηρεμήσαμε καθόλου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι για να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή με τον σωστό τρόπο, δεν βιαστήκαμε, το καταφέραμε αλλά δεν βάλαμε τα γκολ. Γενικώς, φέρνουμε καλά την μπάλα στην περιοχή αλλά εκεί δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο πρέπει. Κάποια παιδιά δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ. Κάποια πράγματα θα τα δούμε στις επόμενες ημέρες".

Για την επιλογή του Φαμπιάν Έμαν αντί του Χουλιάν Κουέστα: "Άλλη ερώτηση... Όλοι είναι παίκτες της ομάδας. Αποφάσισα να βάλω τον Έμαν. Πριν μια εβδομάδα με ρωτήσατε γιατί παίζει ο Κουέστα".

Για τους λόγους της νευρικότητας. «Νομίζω ότι η καλή εμφάνιση με τη Μόλντε μας έδωσε την εντύπωση ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι και θα είμαστε 2-0 στο πέμπτο λεπτό και θα τελειώσει το παιχνίδι στο δέκατο λεπτό. Είναι λάθος αυτό το σκεπτικό. Συν τοις άλλοις, όταν στην πρώτη ή δεύτερη τελική, δέχεσαι γκολ, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο γιατί δημιουργεί επιπλέον νευρικότητα".