Ευχάριστα νέα για το φίλαθλο της ΑΕΚ!

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο 23χρονος φίλος της «Ένωσης», ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους.

Άκρως θετικά  είναι τα μηνύματα από το «Ασκληπιείο» της Βούλας, για τον 23χρονος φίλαθλο της ΑΕΚ, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση από αγνώστους

Οι γιατροί είδαν τη Δευτέρα (23/9) τις νέες εξετάσεις του 23χρονου, που πιστοποίησαν εκτός από το ότι όλα βαίνουν καλώς με το επικίνδυνο αιμάτωμα στο κεφάλι του, όπως επίσης ότι ζωτικά όργανα όπως οι πνεύμονες και τα νεφρά του είναι πλέον καθαρά, ευρισκόμενος πλέον εκτός κινδύνου

Στο φίλο της ΑΕΚ χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και είναι πολύ θετικό πως όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν χωρίς μηχανική υποστήριξη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης δίνει το «παρών» σε όλη τη διαδικασία από την πρώτη στιγμή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αν όλα εξελιχτούν φυσιολογικά, να υπάρξει και εκ νέου η μεταφορά του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την παράλληλη προσπάθεια να αρχίζει να αναπνέει πλέον χωρίς υποστήριξη. 

Αυτή τη στιγμή οι προσπάθειες των γιατρών του «Ασκληπιείου» εστιάζονται στα δύο τραύματα που έχει στο αυτί και στο μάτι του από την πτώση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.