Στο μυαλό του ΟΦΗ ο Αστέρας

Πλέον στον ΟΦΗ έχουν ξεχάσει την ήττα από τον Βόλο και επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Δημοσίευση: 23/09/2019 - 12:37
Ο ΟΦΗ πάλεψε, είχε ευκαιρίες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως έφυγε χωρίς να πάρει βαθμό κόντρα στον Βόλο.
Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, έδειξε πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, που δεν προσπάθησε να καταστρέψει το παιχνίδι του αντίπαλου, αλλά να παίξει το δικό της ποδόσφαιρο με στόχο να φτάσει στη νίκη. 

Οι κρητικοί είχαν καλές ευκαιρίες στο ματς, όμως δεν στάθηκαν τυχεροί ώστε να σκοράρουν απέναντι στον Βόλο σε ματς που αμφότερες ομάδες πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα. 
«Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς, να δουλέψουμε για το επόμενο». Το σύνθημα δόθηκε από τον Γιώργο Σίμο, λίγο μετά την λήξη του ματς. «Πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα για να γίνουμε καλύτεροι». 

Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεχάσει την ήττα από τον Βόλο, κρατώντας ωστόσο την καλή εμφάνιση. Οι κρητικοί βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και θέλουν στο Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να επιστρέψουν στις νίκες. Τελευταία φορά που η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχτηκε τον Αστέρα, το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1 στις 21 Απριλίου του 2019. Τελευταία νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα, ήταν στις 15 Δεκεμβρίου του 2012 με 2-0 και η ομάδα του Γιώργου Σίμου θέλει να σπάσει μια κακή παράδοση που θέλει την ομάδα της Αρκαδίας να μην έχει ηττηθεί στις τελευταίες επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις.