Παραμένει στο προσκήνιο ο Ογκού

Η περίπτωση του Τζον Ογκού παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.

Η περίπτωση του Τζον Ογκού παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή της Ένωσης, όμως μέχρι στιγμής ο Νιγηριανός μέσος φέρεται να έχει πάρει προβάδισμα, έναντι των άλλων υποψηφίων. Ο τεχνικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, από τη στιγμή που δε φαίνεται να υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση στο ορίζοντα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις του Ογκού. Ο Ίβιτς θέλει πρώτα να μελετήσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις, πριν μπει σε λεπτομέρειες με την πλευρά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.