Γκερέρο: «Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς» (video)

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports, τόνισε πως νιώθει ότι η ομάδα του δεν πήρε ένα βαθμό αλλά έχασε δύο στην μάχη που δίνει για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports, τόνισε πως νιώθει ότι η ομάδα του δεν πήρε ένα βαθμό αλλά έχασε δύο στην μάχη που δίνει για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό. 
 
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως βάλαμε ένα γκολ. Δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως προηγηθήκαμε. Δεν είχαμε ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον ένα βαθμό που πήραμε. 


Ο Γκερέρο ξεκαθάρισε πως δεν φταίει η κούραση γι΄αυτή την ισοπαλία. 

Όχι δεν φταίει η κούραση ήμασταν πανέτοιμοι γι΄αυτό το ματς. Κάναμε λάθη, έλειψε η ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε λάθη στον αγώνα. Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα, να ξεχάσουμε τι έγινε στο ματς,  να αλλάξουμε ότι έγινε και να συνεχίσουμε με δουλειά. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα και σκληρή δουλειά


Τι φταίει που δείχνει ο Ολυμπιακός διαφορετικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Με την Τότεναμ είχαμε σπουδαία απόδοση, κάναμε καλό παιχνίδι και όσα πράγματα κάναμε μας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είχαμε ακριβώς τον ίδιο σκοπό, ωστόσο δεν μας βγήκαν τα πράγματα όπως θα περιμέναμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. 


Μετά από αρκετά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό ή περίμενε κάτι περισσότερο;

Νομίζω πως σε γενικές γραμμές η ομάδα προσπαθεί να έχει καλή παρουσία και καλά αποτελέσματα. Σήμερα δεν θα λέγαμε πως ήταν καλό το αποτέλεσμα αλλά έχουμε γενικά θετικό πρόσημο μέχρι στιγμής . Είμαστε μια ομάδα σταθερή πιο σταθερή πλέον όσο περνάει ο καιρός. Το πρόσημο είναι θετικό γενικά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Τι θα διάλεγες μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το πρωτάθλημα;

Έχουμε την ικανότητα να καταφέρουμε και τα δύο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στην κορυφή εκεί που ανήκουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Στην Ευρώπη μπορούμε να κάνουνε μια καλή χρονιά αλλά χρειάζεται προσπάθεια και σκληρή δουλειά.


Αν θα στοιχίσει η ισοπαλία με Παναθηναϊκό στη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

Σήμερα δεν κερδίσαμε ένα βαθμό χάσαμε δύο, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος για να δούμε ποιος θα κερδίσει τον τίτλο. Πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους σε κάθε ματς.  Θέλουμε το πρωτάθλημα και όλα αυτά πρέπει να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.