Νέτο: “Δεν έχω μιλήσει για τεχνικός διευθυντής”

Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν για τον Αρη αλλά και στα όσα ακούστηκαν για το ότι είναι από τους υποψήφιους για τεχνικός διευθυντής.

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε για τον Αρη, αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τη Μόλντε, στη νέα σεζόν που έρχεται ενώ σχολίασε και τις φήμες που τον ήθελαν να είναι στους υποψήφιους για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. 

Στην αρχή είπε: «Περιμένουμε μια ομάδα δυνατή, μια καλύτερη ομάδα από πέρυσι, χρειάζεται χρόνο γιατί έχει καινούριους παίκτες. Χρειάζεται δουλειά ακόμη».

Για τα παιχνίδια με τη Μόλντε είπε: «Το πρόβλημα ήταν στη Νορβηγία που δεχθήκαμε τα τρία γκολ. Εκεί έγινε η ζημιά. Στον επαναληπτικό έγινε το πιο δύσκολο, το 3-0, ήταν ατυχία το 3-1, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από ένα λάθος πληρώνεις τα πάντα».

Για την παραίτηση του Διαμαντόπουλου είπε: «Πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα μπω στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Διαμαντόπουλου. Δεν έχω μιλήσει με τον κ.Καρυπίδη, μιλήσαμε πριν δύο μήνες για κάποιους παίκτες. Μετά ήμουν στην Βραζιλία, έκανα μαθήματα για να γίνω τεχνικός διευθυντής αλλά δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Αρη από τότε που γύρισα.

Ξέρω τον Αρη, ήμουν στην ομάδα 8 χρόνια, το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά του τεχνικού διευθυντή, ξέρω τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, τα προβλήματα των παικτών, είναι τόσα απλά τα πράγματα. Ο Αρης πρέπει να κάνει ένα πλάνο γιατί δεν μπορεί να πληρώνει συμβόλαια 500.000-600.000 ευρώ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να τα πληρώσουν αυτά τα λεφτά. Ξέρω πώς πρέπει να γίνουν πράγματα στον Αρη, με τους νεαρούς, πού θα μείνουν, τι θα φάνε, να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και τα πάντα, αυτά είναι η δουλειά και το πλάνο. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.