Το Novasports.gr σε ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι

Η αναμέτρηση των “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος την Κυριακή (20:30 Novsaports1HD).

Η αναμέτρηση των “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος την Κυριακή (20:30 Novsaports1HD). Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr στις 18:30 την άφιξη το pre game της μεγάλης αναμέτρησης, ενώ στις 20:30 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του ματς. Στις 22:40 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το post game του ντέρμπι των “αιωνίων”, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ. 

Επίσης, στις 16:30 δείτε από τη Web TV την άφιξη των αποστολών του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ στις 20:30 δείτε το post game του αγώνα. Τέλος, ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΛ και της Ξάνθης από το “AEL FC Arena” (15:00).

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τετάρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 15:00, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Ξάνθη στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Πανιώνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας. Οι “βυσσινί” βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό, ενώ οι Ακρίτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. 

Στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη. Οι “ασπρόμαυροι” προέρχονται από τη νίκη 3-2 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ενώ οι “κίτρινοι” από την εντός έδρας νίκη 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με τέσσερις βαθμούς. 

Στις 19:30, η Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη. Η Λαμία βρίσκεται στη δέκατη θέση με δυο βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στη 14η θέση με -3 βαθμούς. 

Τέλος, στις 20:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” προέρχονται από τη συντριβή 4-0 από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” από την άνετη νίκη 5-0 επί του Βόλου στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή με εννέα βαθμούς. 

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Βόλος ΝΠΣ-ΟΦΗ 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-1
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΑΕΛ-ΑΟ Ξάνθη (15:00 Novasports1HD)
ΠΑΟΚ-Άρης (18:30)
ΠΑΣ Λαμία-Πανιώνιος (19:30)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (20:30 Novsaports1HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.