Πιστεύει στο “διπλό” ο Άρης

Με συγκρατημένη αισιοδοξία θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή (18:30).

Με συγκρατημένη αισιοδοξία θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή (18:30). Οι “κίτρινοι” πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς στο συγκεκριμένο ματς και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις. Ο Τόλης Τερζής δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο Κουέστα θα καθίσει στην εστία των “κίτρινων”, με τους Βέλεθ και Ρόουζ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κόρχουτ και Σούντγκρεν θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σάσα και Ματίγια να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Φετφατζίδης, Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Λάρσον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.