Στα 20 εκ. ευρώ η διαφορά Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ

Η διαφορά στην "χρηματιστηριακή" αξία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι ελάχιστα κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Που κυμαίνονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η διαφορά στην “χρηματιστηριακή” αξία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι ελάχιστα κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.  

Η «χρηματιστηριακή» αποτίμηση των ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος, από την ιστοσελίδα transfermarkt, φέρνει το συνολικό ποσό των 310εκ. ευρώ. 
Το ενδιαφέρον είναι η διαφορά ανάμεσα στις 4 πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη “χρηματιστηριακή” αξία, με το ποσό των ερυθρόλευκων να φτάνει στα 83,05 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα που τον ακολουθεί είναι ο ΠΑΟΚ, όμως η διαφορά ανέμασα στους δύο είναι περίπου όσο η συνολική αξία του Παναθηναϊκού, δηλαδή 20εκ. ευρώ. Η “χρηματιστηριακή” αξία του Πρωταθλητή είναι στα 65,75εκ. ευρώ, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στα… μισά από τον Ολυμπιακό, στα 41,5εκ. ευρώ και των πρασίνων όπως προείπαμε στα 20εκ. ευρώ. 
Ο Ολυμπιακός, όντας η μοναδική Ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να κινηθεί εντελώς διαφορετικά έχοντας ως δεδομένο ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό ως έσοδο, ενώ υπάρχουν “περουσιακά” στοιχεία που μπορούν να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα έσοδα, δίνοντας την δυνατότητα στην διοίκηση του Ολυμπιακού να “ψωνίζει” από πιο ψηλά ράφια. 
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με την μεγαλύτερη “χρηματιστηριακή” αξία είναι ο Κώστας Φορτούνης, στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στον ΠΑΟΚ ο παίκτης “χρυσάφι” είναι ο Λέο Ζαμπά η αξία του οποίου φτάνει τα 8 εκτομμύρια ευρώ. Στην ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια με 4εκ. ευρώ και στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης με 2εκ. ευρώ. 

Βέβαια τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να γίνεται τέτοια δουλειά που να δικαιολογούν τα ποσά αυτά και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.