Ξεκαθαρίζει μέχρι το μεσημέρι για τον Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής και τότε θα ξεκαθαρίσει το αν δώσει το “παρών” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 22/09/2019 - 08:31
Ο Σωκράτης Διούδης θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής και τότε θα ξεκαθαρίσει το αν δώσει το “παρών” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και μέχρι στιγμής, η συμμετοχή του στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής είναι αμφίβολη. Ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί ο Έλληνας παίκτης, προκειμένου να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς του ΟΑΚΑ. 

Σε περίπτωση που οι ενοχλήσεις του Διούδη δεν υποχωρήσουν και τελικά τεθεί εκτός “μάχης”, τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Κώστας Κότσαρης. Ο Δώνης φρόντισε να πάρει τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή, έτσι ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που ο Διούδης δεν καταφέρει να δώσει το “παρών” στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής.