Δε θέλει εφησυχασμό ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και στον αγωνιστικό χώρο.
Δημοσίευση: 22/09/2019 - 08:26
Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρουσιαστεί η ομάδα του εφησυχασμένη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί μοιραία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός σταμάτησε αρκετές φορές την προπόνηση του Σαββάτου, για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του και κυρίως να τους τονίσει πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, προκειμένου να παρουσιαστούν οι “ερυθρόλευκοι” πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και να πάρουν τη νίκη.