«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έχρισε φαβορί για το πρωτάθλημα τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έχρισε φαβορί για το πρωτάθλημα τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο τεχνικός του Ατρόμητου, μίλησε μεταξύ άλλων,  για τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, τον Βέλλιο αλλά και την Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας: «Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα διαλύσουμε όλα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις από το ματς της Κυριακής, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουν ψυχολογία, να φτιάξουν ένα πλάνο για να είναι στα επόμενα προκριματικά πιο ανταγωνιστική. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο προπονητή, δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όλες οι ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους, και ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στις πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχει μια εβδομάδα ακόμη για να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, υστέρησε στις λεπτομέρειες και ίσως ήταν άτυχος. Με τη Σλόβαν δεν ήταν τόσο καλός, στο πρωτάθλημα ήταν φυσιολογικό να υπάρχει πτώση στην απόδοσή του μετά τον αποκλεισμό. Έχει βάθος στο ρόστερ, έχει ποιότητα αλλά χρειάζεται χρόνο για να περάσει η φιλοσοφία του καινούριο προπονητή. Το σημαντικό είναι να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την κούρσα του τίτλου: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή».

Για το γκολ του Βέλλιου: «Μακάρι να μπει καλύτερο γκολ μέσα στη σεζόν, δύσκολα όμως πιστεύω πως θα γίνει. Ο Απόστολος προσπαθεί να βάλει τέτοια γκολ, το δοκιμάζει στην προπόνηση, έχει πρότυπο τον Ιμπραϊμοβιτς και του αρέσει να τον μιμείται. Είναι θέμα τεχνικής, θέμα τύχης και να τολμάς να δοκιμάζεις πράγματα. Δεν ήταν μόνο ωραίο γκολ αλλά και σημαντικό γκολ γιατί μας έδωσε και τον βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.