Κούγιας: “Θα φιλοξενήσουμε αντίπαλους οπαδούς”

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΛ να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας απηύθυνε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΛ να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας απηύθυνε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης αναφέρει ότι με προσωπική απόφασή του η ΑΕΛ θα φιλοξενεί οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
“Με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ στους οπαδούς μας να έχουν υγεία, να γυρίσουν οι οικογένειες με τα παιδιά τους και τους γονείς τους σε ένα από τα ωραιότερα, αν όχι το ωραιότερο και ασφαλέστερο γήπεδο στην Ελλάδα, το AEL FC ARENA και να απολαύσουμε όλοι μαζί όλους τους αγώνες της ΑΕΛ μας, στην ελίτ των 14 ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους οποίους θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας και στο φιλόξενο γήπεδό μας.

Κατά την τρέχουσα περίοδο έχω αποφασίσει σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας, όχι μόνο τους οπαδούς μας, αλλά και τους οπαδούς των φιλοξενουμένων ομάδων, αρχής γινομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ποδοσφαιρική γιορτή μπορεί να γίνει μόνο με τους οπαδούς και των δύο αγωνιζομένων ομάδων και αυτό γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο ποδοσφαιρικά κόσμο, όπως έγινε και πρόσφατα σε όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων που έδωσαν οι ελληνικές ομάδες χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Εύχομαι υγεία και ευτυχία στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και οπαδούς όλων των ομάδων και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ΑΕΛ μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που πραγματικά αξίζουν και να γίνουν πάλι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ελλάδα κορυφαία κοινωνική εκδήλωση.

Η προσφορά φιλοξενίας στους οπαδούς όλων των αντιπάλων ομάδων θα αποτελέσει και τεράστια οικονομική ένεση στον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις όχι μόνο της πόλης της Λάρισας, αλλά και όλου του νομού, γεγονός το οποίο έχει εκλείψει όλα αυτά τα τελευταία μαύρα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου οι πληρωμένοι στρατοί των κακοποιών οπαδών, που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, έδιωξαν τους υγιείς οπαδούς και τις οικογένειες από τα γήπεδα και τα μετατρέπουν σε πεδία μαχών και ανταγωνισμού εμπόρων ναρκωτικών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.