«Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο προπονητής των "πράσινων" Γιώργος Δώνης μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια novasports.gr, για την πρεμιέρα με τη Λαμία στη Φθιώτιδα και την πρόταση της Χάντερσφιλντ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέθεσε τις σκέψεις του για την πρώτη αγωνιστική του πρωαθλήματος, ενώ σχολίασε και το “καυτό” θέμα με την πρόταση της Χάντερσφιλντ.

Αναλυτικά:


Για την πρόταση της Χάντερσφιλντ:
«Δημιουργείται διαφορετική εντύπωση προς τα έξω. Υπήρχε ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή. Αυτή την στιγμή δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. 

Είμαι ικανοποιημένος από το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Δεν θα επέλεγα ποτέ σε ένα τέτοιο timing, είτε ήμουν εδώ είτε ήμουν αλλού, να αποχωρήσω».

Για τη Λαμία: «Είναι παρόμοια ομάδα με πέρυσι. Μεγάλη διαφοροποίηση φυσικά, είναι η αλλαγή του προπονητή τους. Παρόλα αυτά, αν είμαστε καλοί και δυνατοί και να κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει, τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την 11άδα με Λαμία: «Έχω κάποιες σκέψεις για τη βασική 11άδα. Περίμενα να δω αν θα λύνονταν τα προβλήματα, με κάποιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να προκαλέσουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, με τις εμφανίσεις μας και αυτά που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.