Μαντσίνι: “Αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη” (video)

Ο 23χρονος Αργεντινός του Αρη μίλησε στα κανάλια Novasports για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον κόσμο του Αρη.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ένας από τους παίκτες που ο Αρης απέκτησε με μεταγγραφή στην περίοδο του καλοκαιριού.

Ο 23χρονος Αργεντινός έπαιξε βασικός στο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ν.Π.Σ. Βόλος ενώ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Μαντσίνι μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.   

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής του Αρη, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, είπε: “Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Ηδη έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό ματς. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Εχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη”. 

Πρόσθεσε: “Είναι λογικό να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σχολιάζεται αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και οτιδήποτε είναι στην προετοιμασία μας και στη σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι”. 

Αναφέρθηκε στη νίκη του Αρη επί του Παναθηναϊκού και είπε: “Μας βοήθησε πάρα πολύ το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προερχόμασταν από όχι καλές εμφανίσεις και όχι καλά αποτελέσματα στην αρχή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι βοηθάει όχι μόνο στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά, μας βγαίνουνε πράγματα στο γήπεδο πλέον. Οπότε μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι”. 

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο προερχόμενος από τη Γαλλία που έπαιζε, είπε: “Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο που είναι το γαλλικό που είναι πιο έντονο στον ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετά συχνά σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς”. 

Για τον κόσμο είπε: “Εχουμε πολύ καλό κόσμο που μπορούμε να τον συγκρίνουμε με αυτόν της Αργεντινής που φωνάζει και στηρίζει την ομάδα. Είναι ένα είδος ατού. Οταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας αισθανόμαστε πιο ισχυροί και μας βοηθάει πάρα πολύ στο να διεκδικούμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερο δυναμισμό”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.