Πήρε βαθμό στα Χ-ασομέρια! (video)

Η Λαμία, βρέθηκε "αγκαλιά" με την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν το τέλος του αγώνα!

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική ανάμεσα σε Λαμία και Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα, τότε που ο Αραμπούλι με υπέροχο γυριστό έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του!

Η Λαμία έψαχνε την πρώτη της νίκη  στο πρωτάθλημα και ήταν αγκαλιά με αυτήν μέχρι…και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Τότε δηλαδή που ο Πανιώνιος ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Στο πρώτο ημίχρονο, η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τον έλεγχο των κινήσεων ωστόσο δεν απείλησε όσες φορές θα ήθελε ώστε να πετύχει γκολ. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, είχε την πρώτη της επίσκεψη της στα αντίπαλα καρέ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Καραμάνο να βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά για τον Ρόμανιτς όμως ο Κότνικ διάβασε γρήγορα τη φάση βγήκε και μάζεψε. Ένα λεπτό αργότερα ο Αραμπούλι έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Αντέτζο ζητώντας πέναλτι, όμως ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε πως δεν υπάρχει παράβαση και είπε να συνεχιστεί το ματς. 

Ο Πανιώνιος θέλησε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό με τον Καμαρά όμως την στιγμή που πήρε την μπάλα από τον Μαξόμοβιτς ήταν εκτεθειμένος. Ένα λεπτό αργότερα ο Τουράμ βρήκε τον Ρόμανιτς με τον παίκτη της Λαμίας να είναι πιο μπροστά από την άμυνα του Πανιωνίου.

Στο 35` η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στην εστία της Λαμίας. Ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Τσιλούλης προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά χωρίς αποτέλεσμα και ο ίδιος παίκτης σε νέα σέντρα πάλι με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αραμπούλι απείλησε στο 37 μετά από σέντρα του Σταυρόπουλου ενώ στο 41 η Λαμία λίγο έλειψε να προηγηθεί στην προσπάθεια του Σαραμαντά να διώξει τη μπάλα. Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος ανήκει στην Λαμία με τον Σάλιακα να κάνει την σέντρα από τα δεξιά να βρίσκει τον Τουράμ στην περιοχή που έκανε το σουτ αλλά μάζεψε ο Κότνικ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία είχε για ακόμη μια φορά τον έλεγχο της μπάλας με τον Πανιώνιο να περιμένει στην άμυνα και εν συνεχεία να προσπαθεί να βγει μπροστά οργανωμένα. Η ομάδα του Σωτήτη Αντωνίου ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί.  

Η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντάνι Μπεχαράνο στο 69ο λεπτό. Ο παίκτης της ομάδας της Φθιώτιδας, έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Κότνικ που ακούμπησε την μπάλα αλλά την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. Ο Μπεχαράνο σκοράρει για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βολιβιανός δεν είχε πετύχει γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού. Στο 76 η Λαμία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σασί, που ήθελε να πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του. Ωστόσο ο διαιτητής Τσαγκαράκης,  αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ, καθώς στην αρχή της φάσης η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δημούτσου. 

Ο Πανιώνιος έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε τη στιγμή που η Λαμία έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς είχε αποχωρήσει ο Σασί εξαιτίας τραυματισμού. Ο Σαραμαντάς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αραμπουλί με υπέροχο γυριστό έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γεωργιανός σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος.  Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Δημούτσος βρέθηκε στο έδαφος, η μπάλα έφτασε στον Αντέτζο που έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος περίπου του πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12 Σπουδαία κάθετη του Καραμάνου για τον Ρόμανιτς αλλά βγήκε και μάζεψε γρήγορα ο Κότνικ. Πρώτη καλή επίσκεψη της Λαμίας στα καρέ του Πανιωνίου

13 Ο Αραμπούλι έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Αντέτζο και μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

20 Ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Καμαρά, ωστόσο την στιγμή που παίρνει τη μπάλα από τον Μαξίμοβιτς, είναι Off side. (και το replay δείχνει πως είναι εκτεθειμένος)

21 Off side και ο Ρόμανιτς σε πάσα του Τουράμ, ο οποίος έκανε σουτ από τα αριστερά και ο Κότνικ έδιωξε καλού κακού. Είναι πράγματι εκτεθειμένος ο Ρόμανιτς.

35` Σέντρα του Καμαρά από τα δεξιά πήδηξε ψηλά ο Τσιλούλης όμως δεν μπόρεσε να πάρει καλή κεφαλιά για να σκοράρει. Νέα σέντρα και νέα κεφαλιά του Τσιλούλη, άουτ η μπάλα

37 Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο με τον Αραμπούλι!!Σέντρα από τα δεξιά του Σταυρόπουλου

41` Σέντρα του Ρόμανιτς, η μπάλα άλλαξε πορεία και ο Σαραμαντάς παραλίγο να πετύχει αυτογκολ. Κόρνερ για τη Λαμία

43` Σπουδαία ευκαιρία για την Λαμία!!!Ο Σάλιακας έκανε σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τουράμ που έκανε ωραίο σουτ αλλά μάζεψε ο Κότνικ!

51 Σουτ του Σάλιακα άουτ. 

63 Επικίνδυνο κόρνερ για την Λαμία με τον Σασί με γροθιές ο Κότνικ!

69` ΓΚΟΛ Για την Λαμία. Φοβερό σουτ του Ντάνι Μπεχαράνο που πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. 

75` ΓΚΟΛ ο Σασί κάνει το 2-0 στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας!

76` Το γκολ ακυρώνεται. Ο Τσαγκαράκης ζητάει το VAR, υπάρχει χέρι στην αρχή της φάσης, πριν την πάσα του Ρόμανιτς στον Σασί. Πηγαίνει να δει το VAR o διαιτητής.Φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Δημούτσου στην αρχή της φάσης η μπάλα. Το γκολ ακυρώνεται.

93 Γκολ ο Αραμπούλι 1-1 ο Πανιώνιος από σέντρα του Σαραμαντά. 

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Διάταξη Λαμίας 5-4-1
Βελλίδης
Βύντρα αριστερά, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Σάλιακας
Καραμάνος Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς,
Τουράμ
Διάταξη Πανιωνίου

Πανιώνιος 4-2-3-1
Κότνικ
Σαραμαντάς Ευαγγέλου Σταυρόπουλος, Ρέντζας(δεξί μπακ)
Κόρμπος Μαξίμοβιτς
Καμαρά Άρτσε, Τσιλούλης
Αραμπούλι

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ
ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Άντετζο, Βύντρας, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Ρόμανιτς(85` Σκόνδρας), Τούραμ(70` Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπεχαράνο

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ταϊρόν, Σασί, Σκόνδρας, Μπαχανάκ

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος(78` Οικονομίδης) , Ρέντζας, Τσιλούλης, Άρτσε(67` Μανιάτης) , Μαξίμοβιτς, Αραμπούλι, Καμαρά(46 Παπανικολάου)

Αναπληρωματικοί: Μαλέρμπ, Μανιάτης, Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης, Σίντι Σοφιάν, Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Στέφανος Κουμπαράκης 
Βοηθοί
Παντελής Σπυρόπουλος 
Δημήτριος Μαυρουδής 
Τέταρτος
Μελέτιος Γιουματζίδης 

Δείτε εδώ το match center του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.