Ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου στον Βόλο

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ, σε ματς με καταπληκτικό ρυθμό και το γκολ του Τόρες να έρχεται όταν οι Κρητικοί ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι.

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ, σε ματς με καταπληκτικό ρυθμό και το γκολ του Τόρες να έρχεται όταν οι Κρητικοί ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Τα πλάνα των προπονητών

Οι δύο νεαροί προπονητές, Φεράντο στα 38 και Σίμος στα 41, επέλεξαν το ίδιο σύστημα, το 4-2-3-1. Οι Κρητικοί έχοντας τους 2 πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα, Μάνο και Τσιλιανίδη, που ήδη είχαν σκοράρει 3 φορές, ενώ οι Θεσσαλοί θέλοντας να ξεχάσουν το 5-0 του Καραϊσκάκης.

Ακόμη χάνουν ευκαιρίες

Στο πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έμειναν άπραγοι, κάνοντας στάση εργασίας για τους ανασφάλιστους συναδέλφους τους.
Καταπληκτικό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν τα άχαστα.
Μόλις στο 6′ ο Μάνος έφυγε μόνος του απέναντι στον Γκαραβέλη, αντί να σπάσει δίπλα του προτίμησε να πλασάρει με τον γκολκίπερ του Βόλου ν’ αποκρούει.

Στο 18′ ο Ζοάο πέρασε και τον Σωτηρίου μετά την καταπληκτική πάσα του Μουνίθ, αλλά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Γιαννούλης. 1 λεπτό αργότερα ο Μπαλογιάννης δοκίμασε το πλασέ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του ΟΦΗ. Νέα φάση για τον Βόλο δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Μυστακίδης με κεφαλιά ψαράκι από τη μικρή περιοχή, βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 28′ και πάλι οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι, ο Μουνίθ σούταρε έβγαλε ο Σωτηρίου και στο ριμπάουντ ο Ζοάο πλάσαρε έξω.

10 λεπτά αργότερα, ο Μουνίθ μπήκε από τ’ αριστερά αλλά σημάδεψε ψηλά πάνω από το δοκάρι του Σωτηρίου. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Γκαραβέλη να νικά σε ένα ακόμη τετ α τετ τον Μάνο. 

Οι δύο ομάδες μέτρησαν από 11 τελικές σ’ ένα καταπληκτικό 45λεπτο, αλλά το μηδέν τους συνόδευσε στα αποδυτήρια.

Ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα και είχε τις ευκαιρίες, μέχρι να ισχύσει ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο 59′ ο Φιγκεϊρέδο που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του Σακόρ, πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι. Δευτερόλεπτα αργότερα η άμυνα του Βόλου ένιωσε και πάλι τον Βραζιλιάνο, αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε έξω. Οι Κρητικοί που πατούσαν καλύτερα, είχαν ακόμη δυο τελικές, αλλά ο Γκαραβέλης ήταν εκεί.

Στο 75′ ο Βόλος κόντρα στη ροή του ματς, άνοιξε το σκορ με τον Τόρες. Ο Αργεντινός άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα με καταπληκτικό αριστερό πλασέ. 3 λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ “ακούμπησε” την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Νέιρα βρήκε το δοκάρι.

Ο Σίμος στο τελευταίο 10λεπτο άλλαξε το σύστημά του σε 3-5-2 προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση και να αποφύγει την πρώτη του ήττα, αλλά δε δικαιώθηκε.

Ο Βόλος έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ να μένει στους 7.

ΒΟΛΟΣ:
Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Ζοάο(46′ Τόρες), Γέντρισεκ, Τσοκάνης, Μυστακίδης, Μουνίθ(74′ Μάντζης), Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης(68′ Μαξ)
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ(56′ Φιγκεϊρέδο), Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης(80′ Βαζ), Μπράουν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.