Δώνης για…Δώνη: “Να αφήσουμε τους κομπλεξισμούς περί πατέρα και γιου”

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση - και σε σκληρή γλώσσα - στην κριτική που γίνεται για τη χρησιμοποίηση του γιου του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση – και σε σκληρή γλώσσα – στην κριτική που γίνεται για τη χρησιμοποίηση του γιου του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

“Είναι δύσκολη ερώτηση όχι προς το αγωνιστικό κομμάτι. Αν ημουν στη θέση του Χρήστου θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ειναι τρομερή εμπειρία να μπορείς να έχεις τον πατέρα σου προπονητή. Δεν είναι αν θα παίξεις ή όχι. Είναι μια εμπειρία που όταν φτάσεις 38 ετών θα τη σκέφτεσαι για πάντα. Θα το πω ανάποδα. Ο άλλος γιος μου είναι στη Γαλλία και μου λέει πόσο ευτυχισμένος θα ήμουν αν σε είχα προπονητή”, είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

“Σε όλες τις χώρες και ειδικότερα στη δικιά μας, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την κριτική, καλοπροεαίρετη ή κακοπροαίρετη. Αυτό που κοιτάζω πάντα είναι η πρόθεση. Αν είναι καλή, όσο σκληρή και αν είναι η κριτική, πρέπει να τη δεχτείς και να την ακούσεις. Όταν υπάρχει ο κακοπροαίρετος ο οποίος δεν μπορεί να δει πως ο Δώνης με τον Πούγγουρα ήταν οι καλύτεροι παίκτες της προετοιμασίας και θεωρεί πως παίζει στον Παναθηναϊκό επειδή είναι ο πατέρας του προπονητής, νομίζω ότι χρειάζονται κι εκείνοι ψυχανάλυση. Αυτοί που ανέφερα έκαναν μια εκπληκτική προετοιμασία. Όπως και οι υπόλοιποι, δεν βρίσκονται στο επίπεδο που πρέπει. Νομίζω πως θα πρέπει ο καθένας να αξιολογεί αυτό που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο και να αφήσουμε τους κομπλεξισμούς περί πατέρα και γιου στην άκρη.” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.