Δεν σκοπεύει να αφήσει τον Μελιόπουλο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται αποφασισμένη να διατηρήσει τον Δημήτρη Μελιόπουλο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, παρά την απόφαση του νεαρού παίκτη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Δημοσίευση: 05/09/2019 - 08:43
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται αποφασισμένη να διατηρήσει τον Δημήτρη Μελιόπουλο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, παρά την απόφαση του νεαρού παίκτη, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους Μπράνκο και Γεωργιάδη για την απόφασή του, σαφώς απογοητευμένος από την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να τον θέσει εκτός πρώτης ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού παίκτη, τον οποίο απέκτησαν από την Ξάνθη και θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα του προταθεί και πάλι να ενσωματωθεί στην Κ19 της ομάδας και να δουλέψει έως τον Ιανουάριο μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία και τότε θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του. Αν και τότε δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, τότε θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο Μελιόπουλος εμφανίζεται αμετάπειστος, όμως στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδος επικρατεί αισιοδοξία, πως θα καταφέρουν τελικά να μεταπείσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.