Αποκάλυψη: “Πόρτα” Δώνη σε Χάντερσφιλντ!

Το novasports.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης της Χάντερσφιλντ στον Γιώργο Δώνη και την επιλογή του προπονητή του Παναθηναϊκού να παραμείνει στο Τριφύλλι.

Το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ για τον Γιώργο Δώνη ήταν… ξαφνικό, αλλά όχι μη αναμενόμενο. Άλλωστε οι μετοχές του “Τρένου” είναι αρκετά ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και το όνομα του… σιγοψιθυρίζεται συχνά στην αγγλική ποδοσφαιρική πιάτσα. Πολύ περισσότερο σε μια ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση τους. 

Μετά την απομάκρυνση του Γερμανού Γιαν Σίβερτ, το όνομα του Δώνη έπεσε στο… τραπέζι και η διοίκηση της Χάντερσφιλντ προσέγγισε τον τεχνικό του Τριφυλλιού. Ο Νίκος Νταμπίζας ενημερώθηκε άμεσα για το θέμα και οι Άγγλοι ξεκαθάρισαν πως θα πλήρωναν τη ρήτρα του 1 εκ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Δώνη, προκειμένου να αποκτήσουν τον τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. 

Η “καυτή πατάτα” ήταν πλέον στα χέρια του Γιώργου Δώνη, καθώς ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει για το αν θα έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και θα αποδεχόταν την αγγλική πρόκληση (κάτι σπάνιο για Έλληνα προπονητή) με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό συμβόλαιο ή αν θα έμενε στον “μνημονιακό” Παναθηναϊκό. Όμως δεν υπήρξε δίλημμα για τον 49χρονο προπονητή, γιατί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του και να την… παρατήσει σε αυτή τη χρονική στιγμή, ακόμα και αν θα έπρεπε να αρνηθεί το ποδοσφαιρικό του όνειρο. 

Δεν το σκέφτηκε καν ο Δώνης και η απάντηση του ήταν αρνητική στους ανθρώπους της Χάντερσφιλντ. Κι ας πλήρωναν την υψηλή ρήτρα του 1 εκ. ευρώ. Κι ας του πρόσφεραν ετήσιες απολαβές υπερδιπλάσιες σε σχέση με αυτές που παίρνει στον Παναθηναϊκό. Η απόφαση ήταν καθαρά δική του από τη στιγμή που οι Πράσινοι δεν μπορούσαν να αρνηθούν λόγω της ρήτρας και ο Δώνης προτίμησε να παραμείνει στο Τριφύλλι και να συνεχίσει το πρότζεκτ του. Το “Τρένο” ακολούθησε το δρόμο που του είπε η… καρδιά του, έβαλε στην άκρη το επαγγελματικό κοστούμι και τα χρήματα και έμεινε πιστός στον Παναθηναϊκό. Όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν, αρνούμενος “μυθικά” χρήματα από αραβικές ομάδες για να μείνει στο Τριφύλλι. Άλλωστε η… δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα στον Παναθηναϊκό και υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.