Με καρέ απόντων στον Βόλο ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ντίνας, Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα.

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ντίνας, Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα.

Ο Όσκα Ουάλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπως και οι τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα Σόουζα. Απών θα είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.

Η αποστολή θα «πετάξει» στις 8:15 το πρωί της Παρασκευής (20/9) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο.

Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (Σάββατο 21/9, 17:15), η ομάδα θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει στις 6:35 το πρωί της Κυριακής (22/9).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.