Συνήθισε να «καθαρίζει» από νωρίς! (video)

Την 4η νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος πέτυχε η ΑΕΚ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Όπως και στα Γιάννινα έτσι και απόψε «καθάρισε» από νωρίς με τρία γκολ μέσα σε ένδεκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Την 4η νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος πέτυχε η ΑΕΚ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Όπως και στα Γιάννινα έτσι και απόψε «καθάρισε» από νωρίς με τρία γκολ μέσα σε ένδεκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Το ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει βρει το μυστικό να… τελειώνει τους αντιπάλους της πολύ νωρίς. Όπως και στα Γιάννινα, έτσι και απόψε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν αποτελεσματική και στις 6 πρώτες τελικές της προσπάθειες είχε πετύχει 3 τέρματα.  Αρχικά στο 9ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Άλεφ, η μπάλα πέρασε από τον Άλεφ, αλλά ο Λιβάγια μπήκε στη πορεία της και με το σώμα του πέτυχε το 1-0. 
Από κόρνερ ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ της «Ένωσης», δύο λεπτά αργότερα. Κόρνερ εκτελεσμένο με πάσα από τον Μάνταλο για τον Γκάλο, σέντρα από τον Βραζιλιάνο και κεφαλιά πάσα του Τσιγκρίνσκι στο δεύτερο δοκάρι για τον Άλεφ που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.
Στο 19΄ μετά από πάσα του Χουλτ ο Μάνταλος βγήκε από αριστερά και ανατράπηκε από τον Μουνάφο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Πόνσε που πέτυχε το 5ο του τέρμα στα 5 τελευταία ματς και 10ο συνολικά στο πρωτάθλημα.  Τρία γκολ μέσα σε ένδεκα λεπτά για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συνέχισε το σερί σκοραρίσματος ο Πόνσε
Η ΑΕΚ όχι μόνο φάνηκε αποτελεσματική, αλλά είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 54΄είχαμε μόλις την 2η τελική προσπάθεια για τον Αστέρα, με το σουτ του Μουνάφο που εξουδετέρωσε με ευκολία ο Μπάρκας. Για 5ο σερί παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Μέσα σε 2 λεπτά στο 57΄και στο 58΄η ΑΕΚ απείλησε δις, αρχικά με το αριστερό πλασέ του Πόνσε που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μουνάφο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με την κεφαλιά του Οικονόμου, μετά από κόρνερ του Γκάλο που πέρασε άουτ. 
 Νέα φάση στο 68΄με το σουτ του Μπακασέτα να περνάει έξω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Και η 2η μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη, ανήκε στον Πόνσε
. Στο 76΄ο Γκάλο εκτέλεσε εξαιρετικά ακόμη ένα φάουλ, ο Πόνσε έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος δεν του επέτρεψε να σκοράρει! Η αναμέτρηση τελείωσε με 2 μεγάλες ευκαιρίες για την ΑΕΚ, αρχικά στο 88΄όταν μετά την ωραία κάθετη πάσα του Κρίστιτσιτς, ο Κλωναρίδης πλάσαρε άουτ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Γκάλο να περνάει άουτ.

** Πολύ όμορφη κίνηση είχαμε από τους παίκτες της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη ενός αδικοχαμένου οπαδού της ομάδας και… αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί μπροστά στην μεγάλη φωτογραφία που ανάρτησαν οι φίλοι της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.