Περέα: "Προσπαθώ να κοπιάρω τον Φαλκάο"

Ο Χουάν Περέα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κολομβιανή έκδοση της "AS", είχε μιλήσει για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, αλλά και για το είδωλο του, Ρανταμέλ Φαλκάο.
Δημοσίευση: 20/08/2019 - 23:53
Ο 19χρονος Χουάν Περέα αναμένεται να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό και είναι απόλυτα λογικό ο κόσμος του Τριφυλλιού να αναρωτιέται για τον - άγνωστο στο ευρύ κοινό - νεαρό φορ. 

Την απάντηση έχει ο... ίδιος, καθώς ο Χουάν Περέα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κολομβιανή έκδοση της "AS", είχε μιλήσει για τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, αλλά και για το είδωλο του, Ρανταμέλ Φαλκάο. 

"Είμαι "εννιάρι", αλλά έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ και στα άκρα, γιατί είμαι γρήγορος. Κάποια στιγμή είχα παίξει και στην πτέρυγα, όμως η πραγματική μου θέση είναι στην επίθεση", είχε πει ο Κολομβιανός φορ που θαυμάζει τον Φαλκάο: "Στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας, δεν μπορώ να δω άλλον παίκτη από τον Φαλκάο. Είναι ένας επιθετικός, από τον οποίοι έχω πάρει πολλές από τις κινήσεις που έχω στο παιχνίδι μου. Στο διεθνές επίπεδο, μου αρέσουν επιθετικοί όπως ο Σουάρες, ο Λεβαντόφσκι ή ο Καβάνι"

Αναφορικά με το λόγο που ο Περέα δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Κολομβία σε επαγγελματικό επίπεδο, ο νεαρός φορ είχε δηλώσει στην AS: "Η φιλοσοφία του πατέρα μου ήταν να μην αγωνιστώ ποτέ στην Κολομβία. Πάντα μου έλεγε ότι το ποδόσφαιρο και η ευρωπαϊκή νοοτροπία είναι αυτά που πρέπει να έχω στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ευρώπη, χωρίς να έχω αγωνιστεί επαγγελματικά στην Κολομβία. Αυτό είναι σημαντικό για μένα".