Δουλεύει πάνω στις διεθνείς επαφές ο Ίβιτς

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες, ώστε να αποκτήσει η ΑΕΚ επαφές με μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικού, κάτι το οποίο θα τη βοηθήσει στις μετεγγραφικές κινήσεις τα επόμενα χρόνια.

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες, ώστε να αποκτήσει η ΑΕΚ επαφές με μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικού, κάτι το οποίο θα τη βοηθήσει στις μετεγγραφικές κινήσεις τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θέλει να υπάρξει συνεργασία των “κιτρινόμαυρων” με τους συγκεκριμένους μάνατζερ, με σκοπό τόσο την πώληση παικτών της ομάδας σε υψηλές τιμές τα επόμενα χρόνια, όσο και την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν τις προϋποθέσεις, ώστε να φέρουν πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτή η δικτύωση στην ευρωπαϊκή αγορά είναι σημαντική για το μέλλον της ΑΕΚ, καθώς έτσι θα καταφέρει και να ενισχύσει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες μεγάλης αξίας, αλλά θα καταφέρει να τονώσει και τα οικονομικά της με συνεχείς πωλήσεις παικτών, σε υψηλές τιμές. Παράλληλα, ο Ίβιτς δουλεύει πάνω στα θέματα των ανανεώσεων, όπου εξελίξεις θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.