Με Κουτρουμπή και Στάικο στα Χανιά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, με τον Γιώργο Σίμο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, με τον Γιώργο Σίμο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι Κουτρουμπής και Στάικος προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ομάδα των Χανίων. Αντίθετα, στη διάθεση του Σίμου δεν βρίσκεται ο Γιαννούλης, που ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θεραπεία.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χωρίστηκαν σε δύο γρουπ. Το ένα γκρουπ ακολούθησε εργομετρικό έλεγχο ενώ το άλλο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Όσο για το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μεταβιβάσεων, δίτερμακαι ασκήσεις ενδυνάμωσης για όσους αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή: Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Νάστος, Sakor, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Semedo, Figueiredo, Μάνος, Φελίπε Σόουζα, Βαζ, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Νοικοκυράκης, Μακρυδάκης, Σουρνάκης και Καλαϊτζάκης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.