Μαρινάκης: “Το ταβάνι μας είναι ο ουρανός”

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας για την απόδοσή τους απέναντι στην Τότεναμ, ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες που έχουν οι "ερυθρόλευκοι"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε μήνυμά του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απόψε, εξήρε την πολύ μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στην πολύ ισχυρή Τότεναμ, ενώ έκανε λόγο για τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” ως ομάδα. “Το ταβάνι μας είναι ο ουρανός”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αναφέρει:
«Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα αξίας ενός δις. Μόνο ο Κέιν κοστίζει δύο φορές όσο όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δείχνει πως σήμερα κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση. Αν δούμε τα στατιστικά και τις φάσεις ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει κερδίσει. Έδειξε πως έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Βρίσκεσαι μέσα σε δύο λεπτά με 0-2 πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά το παλεύεις, δημιουργείς ευκαιρίες, δοκάρια, απέναντι σε αντιπάλους που είναι καταξιωμένοι και έχουν κερδίσει με το σπαθί τους πολύ μεγάλες διακρίσεις, όπως το ότι έπαιξαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια ομάδα που είναι γεμάτη διεθνείς παίκτες.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος ευχαριστήθηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Το νιώθουμε όλοι πως αυτή η ομάδα έχει μια σιγουριά. Μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν το βάζει κάτω. Χάσαμε ευκαιρίες μέχρι και πριν από το τέλος.
Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγαλειώδης όπως πάντα. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είδα τους παίκτες και πριν από το παιχνίδι και στο ημίχρονο. Τους είπα να μην το βάλουν κάτω και πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν. Και το έκαναν. Το ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και προχωράμε δυνατά, όλοι μαζί. Βλέπετε ότι ο κόσμος αγαπά αυτή την ομάδα και αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι.
Ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δείτε πόσους διεθνείς παίκτες έχει. Έχει τρεις διεθνείς στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Εθνική Πορτογαλίας, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Φέτος κάναμε για ακόμα μια φορά μια οικονομική υπέρβαση, αλλά χαλάλι! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το θέαμα που βλέπουμε.
Εγώ είμαι οπαδός. Πρώτα το πρωτάθλημα, αλλά και η παρουσία μας στην Ευρώπη είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί βλέπεις πως αντιμετωπίζεις μεγαθήρια και σε αντιμετωπίζουν σαν μεγαθήριο. Η Τότεναμ δεν ήρθε να κάνει τουρισμό. Έπαιξαν δυνατά και έτρεξαν πάρα πολύ, ακόμα και παραπάνω από εμάς αν δείτε τα στατιστικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα συνεχίσουμε έτσι».​


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.