“Βλέπει” ΑΕΛ η Ξάνθη

Την προετοιμασία της για το ερχόμενο παιχνίδι με τους "βυσσινί" ξεκίνησε την Τετάρτη (18/9) η θρακιώτικη ομάδα με δύο απόντες -- Βραβεύεται την Πέμπτη (19/9) ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Φάμπιο Στάρτζεον

Μετά το ρεπό της Τρίτης και τις ανάσες ξεκούρασης, ο ΑΟΞ την Τετάρτη (18/9) είχε διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωινό, όσο και το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε πολλούς τομείς, εστιάζοντας την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής (22/9) με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας.
Ο Κίκο Ραμίρεθ ανέλυσε το σκεπτικό του για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, σ’ αυτό το ιδανικό ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνοντας συγκεκριμένες φάσεις στην προβολή βίντεο, ενώ στη συνέχεια ζήτησε αποτελεσματικότητα στις ασκήσεις στο γήπεδο. Προθέρμανση, ενδυνάμωση, ταχυδύναμη, passing game, pressing, transition, τακτική και τελειώματα φάσεων ήταν μερικοί από τους τομείς που δούλεψε η θρακιώτικη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ενώ ο Βασίλης Φασίδης σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.
Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 15:00 για τον ΑΟΞ στο προπονητήριό του στα Πηγάδια. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ, μετά το τέλος της οποίας (17:00) θα βραβευτεί ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Φάμπιο Στάρτζεον, όπως αυτός ψηφίστηκε από τους φίλους της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.