Σιμάο: "Είμαι έτοιμος να βοηθήσω" (video)

O Νταβίντ Σιμάο μίλησε για την στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, αλλά και το πως βιώνει την αλλαγή προπονητή στην ομάδα.
Δημοσίευση: 18/09/2019 - 18:23
Videos που αξιζει να δείτε
O Νταβίντ Σιμάο μίλησε για την στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, αλλά και το πως βιώνει την αλλαγή προπονητή στην ομάδα.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σημερινό event και όπως δήλωσε και ο κύριος Κόουπ είναι πολύ σημαντικό να αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ομάδας. Εμείς είμαστε χαρούμενοι από την πλευρά μας που αποτελούμε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ". 

Για την στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ: "Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο. Όχι μόνο σε Εθνικό, αλλά σε διεθνές επίπεδο η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ γνωστή. Όταν έχεις αυτόν τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα η δύναμή της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο κόσμος μας στηρίζει και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά έτσι ώστε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να δίνουμε χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που μας στηρίζει. Είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου".

Για το πως βιώνει την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του Νίκου Κωστένογλου: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έγινε η αλλαγή προπονητή διότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και ήταν αναγκαία. Προσωπικά αλλά και οι συμπαίκτες μου αυτό που κάνουμε είναι να ακούμε αυτά που ζητάει ο προπονητής, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γιατί το πιο σημαντικό είναι να βοηθάμε την ομάδα. Γι αυτό είμαστε εδώ. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Οι νίκες έρχονται και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Όποτε κληθώ να βοηθήσω την ομάδα θα δώσω το 100% όπως κάνω καθημερινά στις προπονήσεις".