Ολιβέιρα: “Εύχομαι να προλάβω τον ΠΑΟΚ”

O Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την αποθεραπεία του.

O Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την αποθεραπεία του.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το event. Η στήριξη που δίνει ο ΟΠΑΠ στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ σημαντική και την βοηθάει για να κατακτήσει τους στόχους της”. 

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Όπως και το πιο δύσκολο είναι πάντα το επόμενο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, αλλά για την ώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό”.

Για την αποθεραπεία του: “Προσπαθώ και σκέφτομαι πάντα θετικά. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό που σκέφτομαι είναι μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και στον Παναιτωλικό. Κάθε μέρα αισθάνομαι και καλύτερα και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.