“Ο ΟΦΗ είναι ζωή” (vid)

Ο Αντώνης Μπουμάκης έχει δει το πλάνο των καναλιών novasports που κάνει τον σταυρό του άπειρες φορές όπως λέει στο novasports.gr. Χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ "ζωή" και εύχεται φέτος να τον δει να βγαίνει στην Ευρώπη. Αληθινή αγάπη για την ομάδα του.

Σκηνοθέτης στο VAN των εξωτερικών μεταδόσεων της NOVA στο μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά ήταν ο Μιχάλης Δημητρόπουλος. Με την ένταση και την αγωνία στα τελευταία λεπτά του αγώνα να είναι στο κόκκινο και με τον Πλατανιά να οδεύει ολοταχώς στην Superleague, ανακαλύπτει ένα από τα πλάνα της χρονιάς.

Ο 15χρονος Αντώνης Μπουμάκης, εκφραστής όλων των φίλων του ΟΦΗ όταν ο Ναμπί στήνει τη μπάλα για το φάουλ που θα έκρινε το μέλλον των δύο ομάδων, κάνει στον σταυρό του. Η μπάλα πάει στα δίχτυα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ορμώμενη από το πλάνο της NOVA βρήκε τον Αντώνη και του έκανε δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Το novasports.gr έψαξε και βρήκε τον Αντώνη ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματα του για την ομάδα του, για τις στιγμές εκείνες που έζησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πλατανιά αλλά και για το μέλλον της ομάδας του την οποία χαρακτήρισε ως “ζωή”. Ευχήθηκε να δει τον ΟΦΗ στην Ευρώπη και τόνισε ότι δε χάνει ματς στο γήπεδο. Δείτε τη συνέντευξη ενός φιλάθλου που πραγματικά αγαπάει την ομάδα του.

Επίσης θυμηθείτε εδώ όλα είχαν συμβεί σε εκείνο το παιχνίδι:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.