Χαριστέας: “Γυρίζουμε σελίδα, νίκη στην Τούμπα!”

Ο διευθυντής αθλητικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης έδωσε τον τόνο σήμερα (17/9) στα αποδυτήρια της ομάδας εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ - Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τερζής

Οι Απόστολος Τερζής και Άγγελος Χαριστέας μίλησαν στους ποδοσφαιριστές του Άρη πριν την έναρξη της σημερινής (17/9) προπόνησης τόσο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όσο και γι’ αυτήν που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα που έστειλαν αμφότεροι ήταν ότι το παιχνίδι με τους “πράσινους” αποτελεί παρελθόν και πλέον υπάρχει συγκέντρωση στο ντέρμπι με τους “ασπρόμαυρους”.
Ο διευθυντής αθλητικού τμήματος των “κίτρινων”, Άγγελος Χαριστέας, τόνισε:
“Πρέπει να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό και να γυρίσουμε σελίδα, γιατί υπάρχει μακρύς δρόμος. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με ιδιαιτερότητες και πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αν διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε με τον Παναθηναϊκό θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και με ΠΑΟΚ”.
Ο 48χρονος κόουτς από την πλευρά του μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: “Δείξαμε ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά η διάρκεια είναι αυτή που χρειάζεται για να το επιβεβαιώσουμε.
Ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό και στεκόμαστε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.