Προβληματισμός για Ινσούα και Γιόχανσον

Η κακή αγωνιστική παρουσία των - σημαντικών για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Γιόχανσον και Ινσούα έχουν προβληματίσει το Δώνη και τους συνεργάτες του ενόψει του ντέρμπι "αιωνίων".
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 19:11
Η κακή αγωνιστική παρουσία των - σημαντικών για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Γιόχανσον και Ινσούα έχουν προβληματίσει το Δώνη και τους συνεργάτες του ενόψει του ντέρμπι "αιωνίων". Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Σουηδός μπακ διανύουν παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και οι Πράσινοι αναζητούν λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ουσιαστικά το αγωνιστικό "βαρόμετρο" της ομάδας.

Η αντικατάσταση τους δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς δεν υπάρχουν ποιοτικές εναλλακτικές επιλογές για τις πτέρυγες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία των δύο ακραίων αμυντικών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ιδιαίτερα για την περίπτωση του Ινσούα, υπάρχει η λύση Χατζηθεοδωρίδη και το... ρίσκο με τον πιτσιρικά Ζαγαρίτη και τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι πρώτες σκέψεις του Δώνη για το σημαντικό ματς της Κυριακής.