Προβληματισμός για Ινσούα και Γιόχανσον

Η κακή αγωνιστική παρουσία των - σημαντικών για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Γιόχανσον και Ινσούα έχουν προβληματίσει το Δώνη και τους συνεργάτες του ενόψει του ντέρμπι "αιωνίων".

Η κακή αγωνιστική παρουσία των – σημαντικών για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού – Γιόχανσον και Ινσούα έχουν προβληματίσει το Δώνη και τους συνεργάτες του ενόψει του ντέρμπι “αιωνίων”. Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Σουηδός μπακ διανύουν παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και οι Πράσινοι αναζητούν λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ουσιαστικά το αγωνιστικό “βαρόμετρο” της ομάδας.

Η αντικατάσταση τους δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς δεν υπάρχουν ποιοτικές εναλλακτικές επιλογές για τις πτέρυγες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία των δύο ακραίων αμυντικών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ιδιαίτερα για την περίπτωση του Ινσούα, υπάρχει η λύση Χατζηθεοδωρίδη και το… ρίσκο με τον πιτσιρικά Ζαγαρίτη και τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι πρώτες σκέψεις του Δώνη για το σημαντικό ματς της Κυριακής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.