Περιμένει το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για τη νέα Τούμπα

Στις αρχές του 2020 αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, καθώς τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο.

Στις αρχές του 2020 αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, καθώς τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τις συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες έχουν κολλήσει στη γραφειοκρατία, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η μετακόμιση στο “Καυτανζόγλειο” Στάδιο και να ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα. 

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εγκριθεί το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν όλα πάνω σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των νταμπλούχων Ελλάδος, το προεδρικό διάταγμα αναμένεται στις αρχές του 2020 και τότε θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για τη μετακόμιση στο “Καυτανζόγλειο” και παράλληλα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.