Θέλει να κρατήσει τον Λιβάγια

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να κρατήσει τον Μάρκο Λιβάγια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή.

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να κρατήσει τον Μάρκο Λιβάγια στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να έχουν το προσεχές χρονικό διάστημα επαφές με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, προκειμένου να βρεθεί η ‘χρυσή τομή” και να υπογράψει πριν τα Χριστούγεννα ο παίκτης το νέο του συμβόλαιο. Οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι ευχαριστημένοι με τις τελευταίες εμφανίσεις του έμπειρου ποδοσφαιριστή. 

Ο Ίλια Ίβιτς είχε μια πρώτη επαφή με τον παίκτη, προκειμένου να δει το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια και ο Λιβάγια εμφανίστηκε θετικός. Παράλληλα, οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα ξεκινήσουν οι επαφές για τους όρους της νέας συμφωνίας. Στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί η βεβαιότητα, πως ο παίκτης θα υπογράψει τελικά το αργότερο έως τον Ιανουάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.