Ξεκινάει νέα καμπάνια για το “PAO Alive”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για το “PAO Alive” και ετοιμάζει καμπάνια, ώστε να ενισχυθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια, τους επόμενους μήνες.
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 08:06
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για το “PAO Alive” και ετοιμάζει καμπάνια, ώστε να ενισχυθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια, τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ, ετοιμάζει καμπάνια ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας και κυρίως να ευαισθητοποιηθούν οι πλούσιοι φίλαθλοι του “τριφυλλιού”, ώστε να πάρουν μέρος. 

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στις 685 χιλιάδες ευρώ, το οποίο απέχει αρκετά από τις εκτιμήσεις που είχε η πλευρά Γιαννακόπουλου, όταν ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα. Ο Γιαννακόπουλος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του, ειδικά για τη στάση που κρατούν οι εύποροι φίλαθλοι της ομάδας. Η καμπάνια θα έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα τους επόμενους μήνες και θα προσπαθήσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και των ομογενών από το εξωτερικό.