Βαρύ το κλίμα στο Κορωπί

Η ήττα από τον Άρη και τα όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα έχουν βαρύνει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 07:56
Η ήττα από τον Άρη και τα όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα έχουν βαρύνει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τον Γιώργο Δώνη από την πλευρά του να αναζητεί λύσεις για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα των “πράσινων” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας να βρει την κατάλληλη χημεία για το βασικό σχήμα. 

Ο Δώνης θα παραμείνει στον πάγκο του “τριφυλλιού” και στο ματς με τον Ολυμπιακό, εκεί που θα κριθεί το μέλλον του, ανάλογα με την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η παραμονή του στον πάγκο του “τριφυλλιού” είναι και η μεγάλη αποζημίωση που θα πρέπει να εισπράξει, κάτι που φέρεται να έβαλε τη διοίκηση σε δεύτερες σκέψεις, σχετικά με το μέλλον του.