Μίχελ: “Τα πάντα ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ!”

Ο πρώην πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ μίλησε στη Σλοβακία για την έντονη σχέση που έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας με αυτήν

Ο Λούμπος Μίχελ αποτελεί έναν από τους συνδετικούς κρίκους του ΠΑΟΚ με τη Σλοβακία, όπου εδρεύει η ερχόμενη αντίπαλός του στα πλέι οφ του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβα. Τα φώτα, όπως είναι λογικό, έχουν στραφεί πάνω του, με τα ΜΜΕ της χώρας να τον αναζητούν να τους διαφωτίσει σχετικά με τον “Δικέφαλο”.

Ο Σλοβάκος στην καταγωγή πρώην πρόεδρος και πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport.sme.sk», όπου ερωτώμενος για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, απάντησε:
“Είναι ένας επιχειρηματίας, ένας πλούσιος άνθρωπος με ρίζες στην Ελλάδα. Οι γονείς του γεννήθηκαν εκεί. Υπάρχει μια έντονη σχέση αγάπης με το σύλλογο. Για τον ΠΑΟΚ είναι σε θέση να κάνει τα πάντα! Ζει τους αγώνες πολύ συναισθηματικά και παρορμητικά. Χωρίς αυτόν, ο σύλλογος δεν θα ήταν εκεί που είναι. Ίσως να κατέληγε στην τρίτη εθνική. Τον έσωσε από την πτώχευση.
Θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με επιτυχίες και στην διεθνή σκηνή. Στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ κατόρθωσε να φέρει τα παιχνίδια στην ισορροπία. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας που ο ιδιοκτήτης έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια”.
Για τη δική του θητεία του ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: “Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και ο πρόεδρος έχει πολλές ευθύνες. Αν, για παράδειγμα, υπάρξει ένας θάνατος στο γήπεδο, ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που φέρει την ποινική ευθύνη”.
Για το αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο τόνισε: “Μερικές φορές τα ΜΜΕ μπορούν να μετατρέψουν μια απλή κατάσταση σε μια μεγάλη βόμβα. Ήμουν δίπλα του. Πιστεύω ότι όταν μπήκε στο γήπεδο, δεν συνειδητοποίησε ότι είχε το όπλο μαζί του. Κάθισα μαζί του αρκετές φορές και πάντα το είχε κατεβασμένο.
Όποτε ερχόταν στο γήπεδο, άφηνε το όπλο στο αυτοκίνητο. Είναι σύνηθες για τους επιχειρηματίες να φέρουν νόμιμα ένα όπλο για προστασία. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτεθεί σε κάποιον. Η ομάδα είχε αγγίξει τον τίτλο και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξαν τόσο έντονες στιγμές. Έτρεξα από τις θέσεις των VIP, γιατί είδα την αμφισβητούμενη φάση στο βίντεο. Είπα στον διαιτητή ότι το γκολ ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του.
Υπήρχε πολλή ένταση και έντονο αίσθημα αδικίας στην ομάδα και αυτό διόγκωσε την παρουσίαση του περιστατικού από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Σαββίδης είναι ένας τίμιος και σωστός άνθρωπος που εξελίχθηκε από το μηδέν. Ο πλούτος που απέκτησε είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Είναι ήδη εξήντα ετών και θα μπορούσε να χαλαρώσει, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται ακόμα και δεκαέξι ώρες την ημέρα. Συνήθως τελειώνει στις 3 το πρωί. Είναι ένας εργάτης, που δίνει για τις δουλειές του και το ποδόσφαιρο τα πάντα και σέβεται τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν”.
Για το δικό του μέλλον διευκρίνισε: “Αυτή τη στιγμή δεν συνεργάζομαι με κάποια ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα με την Σλόβαν θα έχω μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποια δυνατότητα συνεργασίας. Εάν όχι, θα αναζητήσω κάτι άλλο, είτε στον χώρο του ποδοσφαίρου, είτε εκτός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.