Φιλική νίκη για ΑΕΛ

Οι "βυσσινί" επικράτησαν 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο του Ολυμπιακού Βόλου, με γκολ του Φιλίποβιτς στο φινάλε

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Super League 1, η ΑΕΛ επικράτησε την Κυριακή (18/8) σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Βελεστίνου του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Φιλίποβιτς στο 85′, με σουτ.
Γενικώς, οι “βυσσινί” είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, όμως, δεν δημιούργησαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που είναι ακόμη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, περιορίστηκε κυρίως σε ρόλο αμυνόμενου. Τελικά, το γκολ ήρθε στο φινάλε για την ΑΕΛ για να δώσει μια νίκη χρήσιμη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης (57’ Γιδόπουλος), Γραικός (66’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Φαζός, Ρόκας (66’ Καναβός), Παπαϊωάννου (73’ Κόλα), Σκοπελίτης (69’ Κλεμέντε), Τζέφερσον (57’ Στεφάνοβιτς), Πόζογλου (73’ Πάσχος), Τσίτας (64’ Μαρούδας).
ΑΕΛ (α’ μέρος): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νούνιτς, Ντάουτα.
Β’ μέρος: Κρίστινσον (58’ Ρίστιτς), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς Μπάλλας Μιλοσάβλεβιτς, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Σικάφκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.