O Μαρτίνς μίλησε για όλα στη “Record”

Σε συνέντευξη του στην πορτογαλική "Record" ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον Σεμέδο, τον Ποντένσε και τον Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική “Record”, μιλώντας για την καθημερινότητα στην Ελλάδα, αλλά και για τους Ποντένσε, Σεμέδο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα.

Αναλυτικά

Για την αντιπαλότητα στην Ελλάδα

 «Στην Ελλάδα, περισσότερο από ό,τι στην Πορτογαλία, υπάρχει μεγαλύτερη αντιπαλότητα έξω από το γήπεδο, αλλά δεν το αισθάνομαι αυτό. Επίσης δεν εκτίθεμαι τόσο πολύ έξω, αλλά δεν βλέπω προβλήματα. Με σέβονται όλοι, είτε είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Μερικές φορές ξεφεύγει η αντιπαλότητα. Εμείς οι Πορτογάλοι δεν είμαστε το καλύτερο παράδειγμα, αλλά στην Ελλάδα είναι χειρότερα».

Για τον Σεμέδο και τις εξωαγωνιστικές του περιπέτειες

 «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε για τον Ρούμπεν σαν μεγάλο επαγγελματία και όχι να κοιτάμε την αρνητική πλευρά της ζωής του. Ήταν ο κόσμος προκατειλημμένος μαζί του, αλλά έτσι εντάξαμε έναν παίκτη με τεράστιο μέλλον ακόμη και στην εθνική ομάδα. Πρέπει να δούμε έναν άνθρωπο και έναν επαγγελματία με μέλλον. Ήταν στην προεπιλογή και μετά τον τραυματισμό του Πέπε. Πίστευα ειλικρινά ότι θα μπορούσε να κληθεί γιατί είναι παίκτης με ποιότητα και ο Φερνάντο Σάντος το ξέρει πολύ καλά».

Για τον Ποντένσε

 «Οι παίκτες πιστεύουν ότι θα φτάσουν ψηλά και αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις. Πάνω απ’ όλα τα εύσημα είναι σ’ αυτούς που κάνουν όλη τη δουλειά καθημερινά».

Για το πόσο άλλαξε ο Ποντένσε σε σχέση με τη Σπόρτινγκ

 «Έχει περισσότερα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξει στα άκρα με άλλον τρόπο. Ακόμα και στη Σπόρτινγκ έπαιζε δεύτερος επιθετικός. Τώρα καταφέρνει σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να παίξει προς τα μέσα. Αντιμετωπίζουμε κοντές ομάδες και αυτός είναι τρόπος να αναπτυχθεί. Ο τρόπος που μπήκαμε στο Champions League άνοιξε την όρεξη σε ανθρώπους να παρακολουθούν πιο κοντά το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτά τα παιχνίδια θα δείξουν πολλά για το μέλλον των παικτών. Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην καριέρα».

Για το μέλλον

«Υπάρχει μια αρμονία στο κλαμπ, ανάμεσα σε εμένα και τους οπαδούς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχουμε μεγάλους στόχους. Οι απαιτήσεις αυτή τη σεζόν είναι μεγαλύτερες».

Για τον Άμπελ Φερέιρα

 «Παρέλαβε μία ομάδα στην οποία εργαζόταν τρία χρόνια ο Λουτσέσκου. Θα αφήσει το στίγμα του και το αφήνει τώρα. Το να αλλάξει μια ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη δεν είναι εύκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.