ΠΑΕ Βόλος κατά Γερμανίας!

Έντονα διαμαρτυρήθηκε η ομάδα της Μαγνησίας με επιστολή της στις Γερμανικές Προξενικές Αρχές στην Ελλάδα για την ταλαιπωρία που υπέστη ο Τόρρες στη Φρανκφούρτη ερχόμενος στη χώρα μας
Δημοσίευση: 19/08/2019 - 00:11
Την έντονη δυσαρέσκειά της προς τις Γερμανικές Προξενικές Αρχές εξέφρασε με επιστολή της η ΠΑΕ Βόλος, με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Χοακίν Τόρρες και ο δικηγόρος του, με συνέπεια να μην τους επιτραπεί η μετάβασή τους στην Ελλάδα, όπου ερχόταν για να κλείσει η μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα της Μαγνησίας με μορφή δανεισμού από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Η επιστολή αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσφορία μας για την στενή γραφειοκρατική αντίληψη με την οποία οι υπηρεσίες σας λειτούργησαν και εξ αιτίας της οποίας υποβλήθηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία ο από την Αργεντινή προερχόμενος ποδοσφαιριστής Χοακίν Τόρρες και ο δικηγόρος του, που μέσω Φρανκφούρτης έρχονταν στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Δοθέντος ότι είχαν όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νομιμοποιητικά έγγραφα και επειδή η έλλειψη βίζας σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις έχει παραβλεφθεί, εκφράζουμε την πικρία μας για την επίδειξη αυτής της αυστηρότητας που τόσα προβλήματα μας προκαλεί.

Δυστυχώς η στάση σας κατέδειξε μια αρνητική και εχθρική διάθεση απέναντί μας, που δεν δικαιολογείται, καθώς μεταξύ των χώρων μας εδώ και πολλές δεκαετίες επικρατούν συνθήκες ειρήνης, φιλίας, συνεργασίας και κατανόησης.

Αντιθέτως η άκαμπτη στάση που επιδείξατε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως κατάλοιπο μιας φρικτής εποχής, που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

Γιώργος Σπυριδόπουλος"