Ρόντγουελ ή δύο μεταγραφές!

Προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο Νίκος Νταμπίζας και αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Ρόντγουελ, τότε ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός στόπερ.

Προτεραιότητα των Πράσινων παραμένει ο Τζακ Ρόντγουελ, καθώς ο Άγγλος μεσοαμυντικός έχει όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή και την άμυνα. 

Ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι… δύο σε ένα και μπορεί να δώσει λύσεις είτε ως αμυντικός χαφ, είτε ως στόπερ. Το γεγονός ότι ο Ρόντγουελ είναι… πολυθεσίτης, η εμπειρία που έχει από τα αγγλικά γήπεδα, η καλή ποδοσφαιρική ηλικία και το κίνητρο για “restart” στην καριέρα του είναι οι λόγοι που ο Νταμπίζας έχει ρίξει το βάρος στον συγκεκριμένο παίκτη και συνεχίζει τις “σκληρές” διαπραγματεύσεις. Όμως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο και έχει έτοιμο το plan b στην περίπτωση που “ναυαγήσει” η υπόθεση Ρόντγουελ. 

Αν λοιπόν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Άγγλου, ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα προσπαθήσει να κάνει δύο μεταγραφές. Ενός αμυντικού χαφ και ενός στόπερ, αν και το μπάτζετ είναι πλέον ιδιαίτερο περιορισμένο. Κάτι που σημαίνει πως το Τριφύλλι θα κινηθεί στην ποδοσφαιρική αγορά ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουν μείνει στο… πορτοφόλι του και δεν θα μπορέσει να προσεγγίσει κάποιον παίκτη από το πιο πάνω… ράφι. 

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός εξετάζει προσεκτικά την ξένη αγορά και για την απόκτηση φορ και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να υπάρξουν εξελίξεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.