Αποφασισμένος ο Γκάμα: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”

Ορεξάτος ο Πορτογάλος επιθετικός του Αρη έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του στα παιχνίδια.

Ο Μπρούνο Γκάμα χαίρεται την επιστροφή του στα παιχνίδια και μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Αρη με τον Αγροτικό Αστέρα (δείτε εδώ τι έγινε στο παιχνίδι) έκανε δηλώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ηταν πολύ σημαντική για μένα η συμμετοχή μου στο χθεσινό φιλικό γιατί έπαιξα μετά από 7 μήνες. Ενιωσα όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό αλλά όλα πήγαν κατ’ ευχήν”.

Πρόσθεσε: “Ενιωθα καλά στο διάστημα που αγωνίστηκα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αισθάνθηκα πόνους στο γόνατο. Αυτό με κάνει ακόμη πιο αισιόδοξο και μου δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά από εδώ και πέρα”.

Είπε για τη συνέχεια: “Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και πιστεύω σύντομα θα είμαι έτοιμος να επανέλθω πλήρως”.

Για τη νέα σεζόν είπε: “Περιμένω το νέο πρωτάθλημα με μεγάλη όρεξη. Μου έλειψε η δράση και η ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκα μόνο έξι μήνες εξαιτίας του τραυματισμού μου και αυτή τη σεζόν θέλω να κάνω ακόμη περισσότερα πράγματα για την ομάδα μου”.

Συμπλήρωσε: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Αρη να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος”.

Πρόσθεσε: “Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερη για τον Αρη. Τώρα σκεφτόμαστε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Ξεκινάμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φοβερών οπαδών μας θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.