Συνάντηση Δώνη – Νταμπίζα και εξελίξεις στο Τριφύλλι

Η σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και η κάκιστη εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού δρομολογούν εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του Τριφυλλιού.

Η σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και η κάκιστη εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού δρομολογούν εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του Τριφυλλιού. Ο Νίκος Νταμπίζας θα συναντηθεί το συντομότερο δυνατό με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να συζητήσουν τα αίτια της απογοητευτικής παρουσίας του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και τις κινήσεις που θα κάνουν οι Πράσινοι από εδώ και πέρα. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο μεταγραφικό. 

Η αποβολή του Κουρμπέλη έδειξε τη “γύμνια” του Παναθηναϊκού στα χαφ και οι Πράσινοι ήδη επεξεργάζονται το σενάριο απόκτησης ενός “εξαριού” στην αγορά των ελεύθερων παικτών. Βέβαια ο αμυντικός μέσος που μπορεί να αποκτηθεί δεν σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για τα ματς με τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ωστόσο η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή και το σημαντικό κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή ήδη προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. 

Πάντως η προτεραιότητα των Πράσινων είναι τα βήματα που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα για να ξεπεράσουν τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ και τους δυνατούς “κραδασμούς” από την εμφάνιση των παικτών του Τριφυλλιού στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Νταμπίζας σε μια από τις επόμενες προπονήσεις, ενώ ο Δώνης δεν αποκλείεται να τροποποιήσει το τακτικό του πλάνο και να προσαρμόσει την αγωνιστική του φιλοσοφία με βάση το ρόστερ που έχει στη διάθεση του. 

Παράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή στον Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι στηρίζουν τον Γιώργο Δώνη, παρά τον προβληματισμό τους για τα αποτελέσματα των Πράσινων στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.